Over mij 2017-04-19T21:10:06+00:00

Leuk dat je op mijn site kijkt!

Omdat de tijd voorbij vliegt en er in een korte periode veel kan veranderen – wat ik vaak weer vergeet – ben ik deze blog gaan bijhouden. Het is voornamelijk voor mezelf bedoeld, zodat ik kan terugkijken op stukjes uit mijn leven, die meestal over wonen, lifestyle en reizen gaan.

◊◊◊

Een paar feitjes over mij. Bron: Het interview dat Inrichting-Huis een tijdje terug met mij hield.

Wie is Marloes? Ik ben zo’n gevalletje “kan niet stil zitten” en ben altijd met allerlei projecten in de weer.

Wat betekent interieur inrichting voor jou? Heel veel. Voor mij geldt letterlijk: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ik kan niet tegen troep, al is het bij ons echt niet altijd netjes aan kant. Frutsels en te veel prulletjes vallen bij mij ook onder troep. En als er iets niet naar mijn zin staat dan slaap ik niet tot het goed is. Eigenlijk ben ik er altijd mee bezig. Op mijn werk, in de auto, tijdens het boodschappen doen of hardlopen. Ik bedenk me altijd hoe het anders of beter kan. Het gaat automatisch.

Hoe zou jij jouw interieur inrichting omschrijven? Ik wissel nogal eens. Meestal is het een combi van design, Scandinavisch, hout, oud en veel wit. Kleur zal je bij ons niet snel zien. Ik word er onrustig van.

Wat is je favoriete woonwinkel? Loods5, zonder twijfel. Ze kennen me als ik daar binnen loop en ik koop er altijd veel te veel. Zara Home is ook favoriet en ik kom graag op tweedehandsmarkten om rond te struinen.

Jouw tip voor de lezer? Inspiratie opdoen bij anderen is goed, maar blijf altijd bij je eigen stijl. Het is leuk om jezelf in je interieur terug te zien, en niet een ander.

 XX