Poster Junkie

Ik hoef niet meer uit te leggen hoeveel ik van posters hou. En niet omdat ik per se een wand vol wil hangen. Juist niet. Jarenlang hadden we kale wanden omdat ik niet van lijsten houd. Toentertijd was er niet veel keuze in ophangsystemen. Je had of een lijst, of een plastic klem-latje. Brr. In veel gevallen vind ik kunst mooier uitkomen wanneer er geen lijst is gebruikt. Waarschijnlijk heeft dat ook met de soort lijst te maken. Er zijn zoveel smaken dat het al snel too much kan worden. Zelf geef ik de voorkeur aan klemmen of geprint op board zodat je de afbeelding kunt neerzetten.

Ook mooi is de manier waarop Poster Junkie zijn kunst laat bevestigen, namelijk door middel van 4 bouten in de hoeken. Sterk zat, want de afbeelding is geprint op hout, plexiglas of stoer aluminium. Het mooie trouwens van deze posters op aluminium is dat er geen wit wordt afgedrukt. Dus overal waar wit zit, zie je het geborstelde metaal. Hoe gaaf wil je het hebben? De platen zijn 3 mm dik, licht en makkelijk op te hangen. Op de website van Poster Junkie kan je het instructiefilmpje terugvinden.

Ik had zo ontzettend graag eigen foto’s willen plaatsen van deze prachtige kunst in ons interieur. Maar die schouder van mij heeft het nog steeds erg moeilijk en ik moet goed voor haar zorgen. Dat houdt in dat ik 80% minder rommel in huis tot soms dagenlang niet (paniek) en als ik iets doe dan is het koken of de hoognodige huishoudelijke klusjes. Gelukkig heeft Poster Junkie zelf ook super gave foto’s die ik met plezier aan jullie wil laten zien. En dan straks van de zomer, als het zonnetje doorkomt en alles weer fris en fruitig is, inclusief ikzelf, ga ik zo’n mooie poster bestellen en foto’s maken. : )

27 februari 2018 | Foto’s posterjunkie.eu

2018-02-27T19:37:43+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.