ADVENTSKALENDERS 2020

Vorige maand liet ik de adventskalender zien die ik bij Sissyboy kocht. In de tussentijd zijn er een boel leuke bijgekomen. Elk merk heeft jaarlijks zijn eigen kalenders en ze lijken steeds mooier te worden. Ik geef de voorkeur aan een kant en klare waarvan de cadeautjes door de winkel zijn ingepakt, dan is de verrassing groter voor me. Of het nou om thee of beauty-producten gaat, als ik het niet zelf heb samengesteld vind ik het gewoon leuker. Maar als je een adventskalender voor een ander maakt dan zijn er tal van leuke DIY om je eigen kalender voor je familie of vrienden samen te stellen. Denk aan pakjes in kerstboomvorm aan de muur, een tak met pakjes, een kledingrek waar cadeautjes aan hangen en ga zo maar door. Ik ga jullie een paar originele kant en klare adventskalenders laten zien:

Zara Home heeft deze te gekke houten adventskalender die je jaarlijks kan bijvullen. Hij is in boekvorm en heeft verlichting op batterijen.

Adventskalender van Zara met beauty producten en geurkaarsen

Adventskalender gevuld met thee. Gekocht bij Sissyboy.

Online uitverkocht maar nog wel verkrijgbaar in de winkels, deze leuke beauty kalenders van The Body Shop Als het me lukt ga ik er nog een aanschaffen, ik word helemaal blij van de rode verpakking. Dit jaar ben ik in een cozy kerstmood.

Heel mooie adventskalenders met fijne producten van Rituals

Kalender van Pottery Barn met glitterhuisjes. Deze had ik als klein meisje heel leuk gevonden (en nu stiekem ook nog).

Kiehls heeft ook elk jaar mooie kalenders gevuld met hun producten. In het buitenland zijn ze nog mooier vanwege samenwerkingen met grote warenhuizen. Helaas dit jaar niet mogelijk om er een te gaan kopen door corona, maar volgend jaar weer een kans.

01 november 2020 | Foto’s zijn van de betreffende merken