Als je haar maar goed zit!

Wat leuk! Vandaag kwam er een pakket van L’Oréal binnen met haarverzorgingsproducten uit de Botanicals Fresh Care lijn. Geheel vrijblijvend maar daar wil ik dan toch iets over schrijven. Mijn schoonzusje werkte bij L’Oréal in Parijs dus via haar heb ik het merk behoorlijk goed leren kennen. Buiten dat vind ik het ook leuk om iets over de Botanicals Fresh Care van L’Oréal te schrijven omdat deze lijn gemaakt is van plantenextracten. Hoe leuk is dat met de tegenwoordig plantenhype? Mijn wenkbrauwen zijn onlangs getatoeëerd met biologische ingrediënten gebaseerd op planten en nu kan mijn haar dus ook met planten verzorgd worden. Daar houd ik wel van. Op die manier draag ik mijn steentje bij aan het verbeteren van de natuur. De haarproducten zijn namelijk vrij van onnodige kleurstoffen, siliconen en parabenen (deze zijn effectief tegen schimmels en bacteriën maar ook schadelijk voor je huid!). Botanicals Fresh Care is dus goed tegen vervuiling en beter voor je haar. Om het plaatje compleet te maken zijn de producten mooi verpakt en geven ze je badkamer een luxe uitstraling. Ik ga zo een home-spa creëren om de producten van Botanicals Fresh Care te testen. Verslag volgt verderop in deze blog.

Net mijn haar gewassen met de shampoo – deze zit in een handig pompje – en het masker uitgeprobeerd. Deze heb ik ongeveer 10 minuten laten intrekken. Met een warme handdoek om je haar heen trekken de stoffen dieper in het haar met een beter resultaat. En wat voor een resultaat! Mijn haar is nu heerlijk zacht en ruikt naar koriander. Evenals de badkamer. Zoals hierboven op de foto te zien is brandt de geurkaars met dezelfde koriander geur als de rest van de haar producten. Mocht je liever een andere geur uitproberen, dan kan je kiezen voor Saffloer (een zoete oranje bloem, rijk aan lipiden), Geranium (antioxidanten) of Camelina (omega 6 en 9 voor pluizig haar). Die laatste ga ik zeker ook nog uitproberen. Ik ben ‘s ochtends net een schaap. Mijn haar krult en pluist dat wil je niet weten. Lang leve de stijltang, en vanaf nu dus ook de producten van Botanicals Fresh Care. Bewust met je haar omgaan, het klinkt zo logisch en dat is het ook. Mij hebben ze overtuigd.

Kijk voor de complete productlijn op de website van Botanicalsfreshcare.com en laat je verrassen!

Foto’s bij ons thuis