Anne-Marie Wonen

Te vroeg voor kerstinkopen? Welnee. De leuke accessoires voor Kerstmis kom je in de zomer tegen wanneer de nieuwe collecties beetje bij beetje in de winkels verschijnen. Afgelopen jaren liep ik eraan voorbij met de gedachte om ergens in november te gaan shoppen. De ervaring leert dat al het leuke dan al weg is. Dus toen ik vandaag bij Anne-Marie Wonen in Holten was en dit schattige engeltje en kaarsenhoudertje zag staan, moesten die met me mee naar huis. Ze zijn van het Duitse merk Räder Design Stories. Ik kende ze nog niet. Jammer, want ze hebben een heel leuke collectie van verfijnde porseleinen woonaccessoires tot houten dienbladen en kantoorartikelen. Alles in een rustige, naturelle setting. Daar ga ik meer van in huis halen.

Vanmorgen na het uitslapen en een ontbijt in stilte aan de eettafel (het was laat geworden) zijn we naar Holten gereden. Anderhalf uur rijden was absoluut de moeite waard om Anne-Marie Wonen te bezoeken. Was namelijk op zoek naar een oud krukje voor aan tafel. Soms zit ik lekkerder op een kruk dan op een stoel. Bovendien staat een kruk ook leuk bij de bank of naast het bad. Het was alleen best een opgave om een krukje te vinden die ik leuk vond. Tot ik op een Instagramfoto van Anne-Marie Wonen een kruk zag staan, ergens op de achtergrond. Dus daar zijn we dat eind speciaal voor gekomen. Met succes. In de kelder vonden we het exemplaar hierboven op de foto’s. Zo blij als een kind!

Natuurlijk heb ik ook de rest van de winkel uitvoerig bekeken. Wat een plaatje zo alles bij elkaar. Ay Illuminate, Sukha, Hay, K’willem en nog zoveel meer. Als je een keer in de buurt bent of niet weet wat je met je vrije dag aanmoet, bezoek dan zeker een keer de winkel en maak daarna net zoals wij deden een boswandeling om de hoek. Dorpsstraat 9 in Holten.

18 augustus 2018 | Foto’s M.E