Ariadne at Home huis

Afgelopen week hebben we allemaal de kans gehad om de gewilde vtwonen en designbeurs te bezoeken. Ik was er vrijdagavond en heb weer mijn ogen uitgekeken naar al het moois om me heen. In het bijzonder wil ik het Ariadne at Home huis uitlichten omdat dit net als vorig jaar als een echt thuis voelde. De ruimte was licht en praktisch ingedeeld, accessoires sloten precies aan op mijn persoonlijke smaak en het kleurgebruik vond ik net als andere jaren geweldig. Hoewel ons interieur stoerder is dan wat er meestal in het tijdschrift staat, ben ik van binnen toch wel een Ariadne meisje. Ik hou ervan om de landelijke accentjes te verwerken in een strakker interieur. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van het blad en de beurs: een flinke dosis inspiratie opdoen en dit verwerken in je eigen huis.

Wat ik het mooiste vond aan het Ariadne at Home huis was eigenlijk het geheel. De manier waarop oude materialen hergebruikt zijn in bijvoorbeeld de kastdeuren of tafeltjes bij de keuken. Die tafeltjes zijn trouwens geweldig, alsof je in een Franse bistro zit. Bart en ik hebben het er weleens over gehad om een set kleine tafeltjes bij elkaar te zetten als eettafel. Vooralsnog bleek de grote eettafel functioneler i.v.m. werk maar het idee van de kleine tafeltjes is leuk.

Natuurlijk sprongen voor mij de kapstokken van Søstrene Grene eruit, die heb ik zelf ook thuis hangen. Het fonteintje in de badkamer vond ik heel goed bedacht, die stak rauw af tegen de zachte kleuren van de tegels erachter. De details op het fonteintje vond ik stiekem nog leuker omdat ik van frutsels in huis houd. Niet te veel, maar een beetje rommel hoort erbij. Je begrijpt me wel, er mag best hier en daar een kam of spons rondslingeren want dat geeft juist de indruk dat er geleefd wordt. Bij ons hoeft niet alles opgeborgen te worden. Ik wil kunnen zien wat we hebben.

07 oktober 2019 | Foto’s M.E