ART-IN-RETURN

Inmiddels begint Art-in-return al een begrip te worden. Niet alleen op Instagram maar ook in diverse restaurants komen de kunstwerken voorbij. De grafisch minimalistische werken die Annemieke maakt zijn niet te koop maar kunnen alleen voor iets geruild worden. Een uniek concept dat mij persoonlijk erg aanspreekt. Zo krijg je een poster cadeau als je bij restaurant George Marina Amsterdam komt eten. En meld je je aan voor de nieuwsbrief van Art-in-return dan krijg je een kaart opgestuurd. Daar hou ik van, het zijn de verrassingen die het nog leuker maken. Ik heb een poster thuis hangen, helemaal blij mee, maar ik wil ook nog graag een kunstwerk met haar ruilen. Binnenkort meer daarover. Via Instagram kreeg ik de vraag hoe ik de poster bevestigd heb in de lijst. Ik vind het leuk om een saaie lijst interessant te maken door bijvoorbeeld alleen het glas te laten zitten en de poster daar tussen te klemmen. De tapes zitten ter decoratie op het glas. Ook heb ik de achterkant van de lijst als voorkant gebruikt. Net even anders.

28 maart 2020 | Foto’s M.E