Hij is er! De geweldige lamp van Ay Illuminate is binnen. Na het inslapen van Megs konden we wel wat leuke afleiding gebruiken. Na een paar weken wachten is hier dan eindelijk DE lamp. Ik wilde hem al zo lang en nu hij er is begrijp ik niet waarom ik hem niet eerder heb besteld. Hij is groot. Klopt. Maar daardoor nog mooier. Ik ben er blij mee.

Ik kocht deze lamp bij OHMYHOME, een inspirerende webwinkel waar ze fijn ceramiek verkopen en een geweldige collectie lampen hebben. Ook verkopen ze posters van Sara Boccaccini Meadows. Binnenkort meer hierover!

Ay Illuminate is een Nederlands lampenmerk met een stoere en eigentijdse twist. Het designteam laat zich inspireren door zowel de natuur als verschillende culturen in de wereld. Het gebruik van natuurlijke, duurzame en handgemaakte materialen staat centraal. Door samenwerking met lokale partijen in Azië en Afrika ontwerpt Ay Illuminate producten die elk interieur naar een hoger niveau brengen. Het merk gelooft dan ook dat een samenspel van handenarbeid en technieken uit verschillende landen zorgen voor de mooiste en beste producten.

Iedere lamp van Ay Illuminate die geproduceerd wordt, vertelt zo zijn eigen verhaal en heeft zijn eigen culturele identiteit. Elk item heeft een prachtig en opvallend ontwerp die op een mooie manier de creativiteit van traditioneel vakmanschap uitstraalt. De lampen van AY Illuminate zijn dus niet zomaar lampen, maar voegen daadwerkelijk iets toe aan uw interieur. *bron: vtwonen

Foto’s bij ons thuis