Azul Bereber

Ik hoef niemand meer te vertellen dat ik weg ben van Marokko. Het liefst woonde ik in een Riad. Misschien dat we ooit naar Marokko vertrekken om er definitief te gaan wonen. Ooit, tegen onze pensioentijd of zo. Of nooit, want ik zou Bart niet zover krijgen. Hij blijft liever hier in ons koude kikkerlandje en misschien noord Spanje als we echt oud zijn. Goed voor de spiertjes en zo. Bovendien woonde zijn familie er dus hebben we er goede herinneringen aan. Zee, zon, strand en siĆ«sta’s. Maar dat is iets voor later. Dit is het nu en we wonen niet in een Riad, gaan we de komende dertig jaar ook niet doen. Dus probeer ik op een moderne manier onze rijtjeswoning zo in te richten dat het een beetje voelt alsof we in Marokko zijn.

Daarom ben ik continu op zoek naar nieuwe winkels. Er zijn een hoop webshops die producten uit Marokko verkopen. Helaas zie ik daar steeds dezelfde spullen voorbij komen. Via Instagram leerde ik de webshop van Azul Bereber kennen. Anabel is een Spaanse die deels in Spanje en deels in Marokko woont. Ze heeft er een hechte relatie opgebouwd met lokale ambachtslieden en plaatst geregeld nieuwe producten in haar shop. Haar producten fotografeerde ze in de geweldige Riad van La Maison Marrakech waardoor ik nog meer behoefte heb om deze winter terug naar Marokko te gaan. Wat een pracht. Ik ben zo verliefd op die plek. Ik weet dat we hier in Nederland al richting de Kerst gaan maar ik zit met mijn hoofd in het exotische. Ik heb een mooi kussen besteld om dat gevoel te versterken – want manlief zegt dat we deze winter gezellig thuis blijven. Hij heeft een beetje zijn buik vol van weer naar Marokko gaan.

Dus zit er maar 1 ding op: shoppen!! Nadat ik het kussen bestelde mocht ik iedereen 10% korting aanbieden in de webshop van Azul Bereber. Met de code MARLOES krijg je dus 10% korting. Het is schandalig maar ik ga hem zelf ook gebruiken. Onze pompom deken die we drie jaar terug in Marokko kochten is onder de vlekken gekomen – haarbal – die er helaas niet uit zijn gegaan. Hij ligt nu ergens op de vuilstort. Ik ga dus een nieuwe deken bestellen. Helemaal leuk! Ik hoop dat ik jullie niet te lekker maak met deze mooie plaatjes die Anabel schoot in de Riad. Ik ben slecht voor je portemonnee, haha. Shopse! azulberebershop.com

09 november 2017 | Foto’s Azul Bereber