Bierviltjes Your Style!

Dit is zoiets leuks, dat moet ik gewoon met jullie delen. In principe vind ik een bierviltje niet zo spannend. Ze zijn vaak bedrukt met – logisch – een biermerk en zitten onder de drankvlekken. Je kan gerust zeggen dat ik er een beetje vies van ben. Maar, daar komt het leuke nieuws, bij Studentendrukwerk kan je jouw eigen bierviltje laten bedrukken met een foto, tekst of wat voor afbeelding ook. Je kan hem ter plekke nog bewerken naar eigen smaak. Enkel of dubbelzijdig, dat is aan jou. Bang dat hij vies wordt hoef je niet te zijn want voor een zeer leuke prijs bestel je zo een heleboel bierviltjes die je met hetzelfde gemak recycled bij het oud papier. Goed bezig dus!

Ik vond mijn ontwerp op een website waar ze gratis afbeeldingen verstrekken. Voor het ronde bierviltje leek het me leuk om er een mandala op te laten drukken. Zwart en wit, daar hou ik van. Toen ze binnenkwamen was ik serieus een beetje nerveus of ze geworden waren zoals ik hoopte. Het bleef een gratis afbeelding en ik was nog niet bekend met Studentendrukwerk.nl. Zorgen om niets. Het pakket met 50 viltjes kwam door de brievenbus. Bart was nog nieuwsgieriger dan ik dus hij ritste de envelop open en showde me de bierviltjes. Ze zijn in een woord: geweldig! De afbeelding is speciaal voor dit ronde viltje gemaakt en de kwaliteit is zelfs beter dan het gebruikelijke bierviltje. Zelfs met een paar kringen erop blijft hij mooi dus je kan nog best een tijdje met het viltje doen. Ik ben dik tevreden.

Je kan natuurlijk veel meer doen met zo’n bierviltje. Ik heb ze nu voor thuis besteld, wat zeker een aanwinst is voor ons interieur, maar hoe leuk zou het zijn als je binnenkort gaat trouwen of een ander feest te vieren hebt? Een studentenfeest zou nog eens toepasselijk zijn of een mannenavond tijdens het WK. Mijn nichtje wordt binnenkort 5 jaar, voor haar kinderfeestje zou dit ook een heel tof idee zijn. Aan de ene kant een eenhoorn en op de andere een vette 5. Je kan elk ontwerp laten afdrukken en teksten erbij zetten. Als wij ooit nog eens een nieuw huis vinden dan bestel ik voor onze housewarming bierviltjes met een passende tekst. Ik verheug me er nu al op!

Het houdt niet op bij de bierviltjes. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk. Zoals scripties, wanddecoraties, boeken, verslagen en T-shirts. Volop mogelijkheden dus. Op hun website vind je alle informatie en mogelijkheden voor het realiseren van jouw ontwerp: Studentendrukwerk.nl

17 juni 2018 | Foto’s M.E

 

Free download om ook zo’n mooi bierviltje bij Studentendrukwerk te laten bedrukken: