Overal kom ik haar mooie interieurs tegen, op blogs, Pinterest, Instagram… Ik heb het over de superstilist Marie Olsson Nylander. De stijl die ze neerzet is een combinatie van eclectisch en bohemian chique. Ze combineert grote, unieke voorwerpen met antiek, design en veel wit. In haar interieurs vind je vaak cactussen terug en verrassende combinatie waar je lef voor nodig hebt. Voor mij is zij een heel grote inspiratiebron. Op dit moment zelfs de grootste.

Als ik dan naar mijn eigen foto’s kijk, dan denk ik bij mezelf: Wat ben ik toch allemaal aan het aanrommelen? Hou het bij een paar items. Maak daar zoveel mogelijk combinaties mee. Koop niet steeds van dat kleine prul maar denk eens groter. Stap eens uit je comfort zone. Les nummer 1 voor dit nieuwe jaar: Durf te durven!

Zie hieronder inspiratiebeelden van de eclectische interieurs die ze creƫerde:

Foto’s via Residence, Pinterest.