BY-BOO

Wie mij kent, weet dat ik geen liefhebber ben van klokken. Ze leiden me af, laten me de tijd zien terwijl ik doorgaans te weinig tijd heb. Dat is mijn irritatiepuntje met klokken. Bart houdt er ook niet van. Het getik maakt hem gek. En mij ook als ik erop ga letten. Maar toen kregen we met de IG lunch bij Odyvet een klok en ik weet nog precies wat ik dacht: Oh jee, een klok. Hoe moet ik dat ooit gaan promoten??? Totdat ik hem in mijn handen kreeg. Er waren 3 modellen, alle drie van By-Boo. Vierkant, zeshoekig en rond. Ik kreeg een ronde en geloof het of niet, toen die doos openging en ik de klok van dichtbij zag, was ik verkocht.

De klok is gemaakt van een composiet-achtig materiaal waardoor hij een beton look krijgt. De strepen die de tijd aangeven liggen op de klok. Hij is best zwaar maar de wijzers zijn dan weer super licht, gemaakt van hout. Dit is een klok die klopt. Het ontwerp, het materiaal en heel belangrijk: het geluid. Hij tikt namelijk niet. Het ding is muisstil waardoor zelfs Bart blij is. We hebben onszelf verbaasd dat we na ruim 20 jaar samenwonen eindelijk een klok gevonden hebben die bij ons past. Het grappige is dat hij juist niet afleidt en dat hij een handige reminder blijkt te zijn. Volop tevreden zijn we! Nog een extra pluspunt waar ik net achterkwam: ik wilde de klok in de keuken hangen en ik zette hem even neer. Nu kan hij dus ook heel makkelijk blijven staan. Ophangen hoeft dus niet per se. Dat vind ik persoonlijk erg handig.

De klok van By-Boo hebben we nu dus in huis. Maar verder wist ik nog niet zoveel van het merk. Dus daar wil ik iets verder op in gaan. By-Boo is namelijk een Nederlands merk dat al sinds 2013 een hoop mensen gelukkig maakt met interieurproducten die net even anders zijn. Ze gaan bij By-Boo met de laatste woontrends mee waardoor je altijd up to date bent. Hun collectie varieert van aaibare vloerkleden tot stoere wandrekken. De perfecte combinatie! Hieronder vind je wat sfeerbeelden van de producten die ze verkopen:

 

By-Boo is bij veel toegankelijke winkels te koop zoals Intratuin en Trendhopper. Ik vind het zelf leuk om in het tuincentrum ook andere spullen te zien behalve planten en kattengrit (want daarvoor kom ik eigenlijk alleen bij het tuincentrum). Heerlijk vind ik dat: met mijn winkelwagen rond sjokken en om me heen kijken. Af en toe iets in je wagentje leggen, er verderop weer uithalen om op het laatste moment toch weer terug te lopen omdat ik het item alsnog wil hebben. Houd je hier nou niet van, wat ik me ook wel weer kan voorstellen… Om online de beste shop te vinden, kan je het beste even op het merk Googlen. Er komt dan een hele lijst aan webshops naar voren waaruit je kan kiezen. Voorbeelden zijn Loods5 en vtwonen.

15 december 2017 | Foto’s By-Boo en M.E