Byron & Jones

We komen al sinds jaar en dag in Den Haag. Onze familie woont er dus we zijn er geregeld te vinden. Soms hangen we met mijn nichtje in een museum of speeltuin en vaak gaan we naar het strand. Maar behalve voor onze familie, komen we ook graag voor de stad naar het Haagse. Bart en ik houden allebei van het Noordeinde waar je tal van ontbijt en lunchzaakjes vindt. Sam Sam is onze favoriet als het om ontbijten gaat. De eitjes worden gebakken waar je bijstaat en precies zoals jij het wilt. Geen moeilijk gedoe dat iets niet op de kaart staat. Alles kan, mits ze de ingrediƫnten in huis hebben.

Een stukje verderop strijken we tegenwoordig neer in de middag. Met een kop thee op het terras van Bookstor. Doet ons denken aan onze grunge jeugd. Achterin de tuin kan je ook bij goed weer buiten zitten en bijvoorbeeld een potje schaken. Wij houden het bij mensen kijken aan de voorkant. Hopjescake erbij, heerlijk. De bediening is lief maar soms wat onhandig. Ik kreeg gister een zwaar theeglas op mijn teen, die kleurt inmiddels donkerpaars.

Dat terzijde. Een paar meter verderop zit het klasse hotel Indigo waar we binnenkort logeren en vanaf dat punt beginnen de kledingwinkels met exclusieve merken. Ook woonwinkels zijn hier rijkelijk aanwezig. Sla vooral de zijstraten niet over want hier zitten de juweeltjes. Een winkel waar we niet eerder naar binnen gingen maar die echt waanzinnig mooi blijkt te zijn, dat is Byron & Jones. Een oud, smal pand vol design. Wat een kleurgebruik en wat een mooie spullen. Een droom! En dat is waar deze blog om draait; jullie deze stijlvolle winkel laten zien.

12 mei 2019 | Foto’s M.E