CASA Antwerpen

Bij Antwerpen centrum denk je waarschijnlijk meteen aan kledingwinkels, verse wafels, statige gebouwen en natuurlijk ook CASA. Want na enkele jaren afwezigheid zijn ze terug met een flagship store op een centrale plek in hartje centrum met een vernieuwd assortiment dat volledig aansluit op de huidige wensen van de klant. Ik mocht bij de opening zijn afgelopen weekend en ben ontzettend blij dat ik mijn shopdagje Antwerpen voortaan kan afsluiten bij de CASA. Met mij nog vele anderen want er bleven steeds mensen blij verrast staan dat CASA terug is. Leuk om te zien dat deze winkel zo geliefd is.

Bij CASA draait het om het thuisgevoel. De klant laten genieten van een beter leven. Voor mij gaat dat samen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en die vind je daar zeker! Wij gaan meestal naar de CASA in Breda. Als ik een huishoudelijk artikel nodig heb zoals een rekje of ovenwanten dan kijk ik altijd eerst wat er bij CASA te krijgen is en daarna shop ik meteen verder voor nieuwe accessoires want daar hebben ze zoveel leuks van! Op het moment hebben ze heel mooie effen schorten en ovenwanten waar ik van smelt. Vooral de eucalyptusgroene tint vind ik geweldig! Ik kocht er onlangs grote kussens voor op de bank met etnische print, zo blij als een kind.

Maar natuurlijk hebben ze nog veel meer artikelen bij CASA. Versiering voor taarten, servies, wellness, geurstokjes, manden, accessoires en vloerkleden. Zo kocht ik een paar jaar geleden onze badmat bij CASA. Nou ja, eigenlijk is het een vloerkleed maar we gebruiken hem als badmat. Het was precies wat we zochten. Tijdens een verblijf in een luxe hotel hadden we iets soortgelijks gezien maar hij bleek onbetaalbaar en bij CASA was hij slechts 19 euro, een goed alternatief voor duur design. Dat was leuk shoppen dus en we gebruiken hem nog steeds.

Hieronder zie je de jute kussens met etnische print die ik kocht en ook de bruine potten waarin je 1001 dingen kan bewaren:

Tijdens de opening kon ik kennismaken met het gedreven team achter de veelzijdige en seizoens-wisselende collectie van CASA. Voor dit seizoen hebben ze 3 collecties samengesteld. Wat een werk is hierin gaan zitten en wat hebben ze het goed gedaan. Je kan deze collecties nu zelf bewonderen in een van de winkels.

  • Spice – Trendkleur curry geel (Warme tinten zoals olijfgroen, nachtblauw en curry geel afgewisseld met riet en hout voor een Afrikaans gevoel)
  • Bubble – Trendkleur eucalyptus groen ( Thuis cocoonen, poedertinten, gewassen kleuren, stoffen met zachte structuren, pastelmarmers)
  • Silence – Trendkleur ton-sur-ton wit (Minimalistisch en rustig, gerecycled glas, bleek hout en diverse wit tinten).

CASA heeft 500 winkels verdeeld over 8 landen, wil je weten welk filiaal voor jou het makkelijkst te bereiken is, kijk dan op hun website voor alle informatie. CASA Antwerpen vind je aan het eind van de Meir aan de Meirbrug 2

04 september 2019 | Foto’s M.E en CASA