Casa Cook Chania

Wauw wat een hoop leuke reacties kwamen er op mijn Casa Cook Kos post via Instagram. Ik vermoed dat we deze zomer een hoop mooie kiekjes te zien krijgen. Drie meiden hebben hun vakantie geboekt naar aanleiding van mijn blogpost, zo leuk! Ik verheug me al op jullie foto’s, kan geen genoeg krijgen van dit hotel. Ik heb er vannacht zelfs over gedroomd. Ben zo blij als een kind dat we de mogelijkheid hebben om zo’n luxe vakantie te boeken. Heeft het niet vinden van een nieuw huis toch nog iets positiefs gebracht (altijd met goede argumenten komen, haha).

Maar het kan nog een stapje verder. Volgend jaar, mits de financiën het toelaten, willen we naar het filiaal in Chania en daarna nog een paar dagen naar Santorini. Casa Cook Chania is misschien nog wel luxer dan het hotel op Kos. Mij spreekt het donkere interieur van Chania ontzettend aan. En dan het privé zwembad met tuin. Wauw! We gaan dus eerst het tropische vakantiesfeertje opsnuiven in Kos en daarna interieur inspiratie opdoen in Chania. Want man wat vind ik dat donkerbruine retro chique boho sfeertje fijn.

Onze huidige bank sluit alvast mooi aan op de donkere inrichting van het hotel. Laatst kocht ik bij Loods5 twee kussens van palmblad. De muren houden we wit, maar het vloerkleed wordt wellicht vervangen voor een donkerbruine variant. Eerst dacht ik aan een jute vloerkleed maar dat wordt te vakantie-achtig. Ik wil een mix van materialen. Niet te veel boho en niet te veel Scandinavisch. Minder wit dus en meer bruin. Ik wil het volwassen sfeertje van Chania en het relaxte gevoel van Kos. Ik ga morgen aan de slag met een moodboard, dan hebben jullie een beeld bij wat ik van plan ben. Wordt vervolgd!

24 februari 2019 | Foto’s Casa Cook Chania