CASA COOK HOTELS – HOE HETEN ZE NU?

Thomas Cook is over de kop en daarmee helaas ook de Casa Cook hotels. Via Booking.com zijn ze nog onder de oude naam te vinden maar dat blijft niet zo. Daarom hierbij een korte blog met links zodat je de hotels makkelijk kunt terugvinden. Ik heb het zo vaak over deze hotels gehad dat ik het me kan voorstellen dat het een domper is als ze in de toekomst ontraceerbaar zijn. Daar gaan we:

Casa Cook Kos is overgenomen door OKU hotels, het concept en merendeel van het personeel is hetzelfde gebleven. Het hotel is adult only vanaf 16+

Casa Cook Ibiza is ook overgenomen door OKU hotels en ook hier is het concept hetzelfde gebleven. Heel slim want dat was onderdeel van het hele gebeuren. Het hotel is adult only vanaf 16+

Casa Cook Chania (Kreta) is nu van Domes Zeen. Let op! Dit hotel is niet meer zoals het was. Namelijk dat er kinderen mee mogen. Er is een crèche en animatie. Leuk voor de gezinnen, slecht nieuws voor de mensen die er voor hun rust kwamen. Ik heb hem van mijn lijst geschrapt. 2000 euro voor een midweek met kans op geblèr dat zie ik niet zitten. Maar heb jij nou een gezin, dan is het super natuurlijk.

Casa Cook Rhodes (Griekenland) en Casa Cook El Gouna (Egypte) hoorden kennelijk niet direct bij Thomas Cook en zijn nog steeds te boeken via Casa Cook.

Dit voorjaar zou Casa Cook Sa Torre op Mallorca opengaan maar deze is totaal van de kaart verdwenen. Weet jij hoe hij nu heet? Let me know!

30 maart 2020 | Foto’s Casa Cook