Chilly’s bottles

Bart staat op dit moment jalapeno pepers te snijden voor in zijn erwtensoep. Met de nadruk op zijn soep want ik hou daar dus helemaal niet van; hete pepers. Er is maar een soort peper die ik kan verdragen en dat zijn de flesjes van Chilly’s. Mooi formaat voor in je tas en hij houdt je drankje 12 uur warm of meer dan 24 uur ijskoud. Hij is uiteraard her te gebruiken, om te spoelen met een sopje en hij zit ook nog eens in een leuke cadeauverpakking. Ik bedacht me daarnet dat Bart zelfs zijn jalapeno erwtensoep in een Chilly’s flesje kan meenemen, zolang hij de stukken worst er maar uitlaat. Ik geloof alleen niet dat ik dan nog zo snel het flesje voor mijn limoensapje zal gebruiken. Bij deze heb ik besloten om er een cadeau te doen aan Bart, leuk met pingu├»ns erop (in het thema van de winter/soep).

Inmiddels zijn er veel dessins voor de flesjes. Flamingo’s, palmbladeren, soft colors en nu dus ook de neon editie. Normaal ben ik niet zo van kleur. Ergens tussen kerst en nieuwjaar is er iets veranderd. Ik moet zeggen dat ik oranje steeds meer begin te verdragen en dat heeft niets met Nederland te maken. Waar ik vorig jaar nog misselijk werd van deze kleur, maakt het me nu optimistisch en vrolijk. Ik heb dus voor een oranje flesje voor mezelf gekozen. Ik beeld mezelf al in op het strand, met een lichtroze handdoek en dit leuke oranje flesje erbij. Ik heb er zelfs een bikini bij uitgezocht – serieus, zo ben ik – met oranje broekje en blauwe top. Zo leuk! Dus van de zomer krijg je foto’s van dit tafereel te zien. ; )

De Chilly’s bottles┬ázijn bedacht met het idee warme en koude dranken met je mee te kunnen nemen zonder dat deze van hun gebruikelijke temperatuur afwijken. Tevens was het de bedoeling van de makers dat de Chilly’s bottles het gebruik van wegwerp-petflessen zou verminderen. En dat gebeurt. Steeds meer mensen maken gebruik van een herbruikbare thermofles zodat we met z’n allen het milieu kunnen steunen. Persoonlijk denk ik dat het gebruik van zo’n fles als Chilly’s zal blijven standhouden door het wisselende dessin en de behoefte ons eigen drankje bij ons te hebben. Vooral voor mensen die lang met het openbaar vervoer moeten is dit ideaal. Ik ben hoe dan ook een groot gebruiker.

Mocht je nou vijf minuten van je werk wonen en nooit gebruik hoeven maken van een thermofles, dan hebben ze bij Chilly’s bottles nog meer voor je. Er is namelijk ook een drinkbeker van, een meeneembare voorraadpot en allerlei accessoires voor jouw Chilly’s.

De leuke flesjes van Chilly’s zijn te bestellen via chillysbottles.com

14 februari 2018 | Foto’s M.E en B.B