Collectie UNC 2017

Hij is inmiddels overal te koop; de nieuwe collectie van Urban Nature Culture. UNC is een merk geworden dat ik zeer ben gaan waarderen. Het materiaalgebruik en de kleurstellingen spreken me erg aan. Ik vind het gaaf hoe ze allerlei stijlen in een collectie kunnen samenvoegen als geheel. India meets bamboo meets jungle. Het maakt niet uit wat jouw stijl is, deze collectie heeft zoveel moois dat er in elk interieur wel iets past. Wij hebben een wit interieur maar ik zag op Instagram de gouden bloempot in een super kleurrijk interieur. In beide gevallen komt het goud zo mooi tot zijn recht. Een echte blikvanger.

Onze serviesverzameling is de laatste tijd flink uitgebreid. We hadden al een hoop bekers en kommetjes van Urban Nature Culture en daar zijn nu de grote, gouden schaal en de groene kwartssteen aan toegevoegd. De kwartssteen zag ik op ShowUp en werd daar gebruikt op de eettafel om dienst te doen als peper en zoutstel. Waanzinnig toch? Dat wilde ik ook. Zo origineel! Op het aanrecht naast het fornuis staat hij ook leuk of als sieradenbakje in de slaapkamer. Het maakt niet uit waar je hem neerzet, het is gewoon een leuk ding om naar te kijken.

Je shopt de nieuwe collectie makkelijk bij Urban Nature Culture > bezoek de website!

ME