Ik werd vandaag verrast door de nieuwe collectie beddengoed van Crisp Sheets. Na 1 snelle blik was ik al verliefd. Ik was al een fan van de posters van Crisp Sheets maar deze nieuwe collectie is in een woord waanzinnig. Crisp Sheets overtreft zichzelf. Wauw! Het is jong, uniek en chique. Voor mij is dat de perfecte combinatie. Als ik naar dit beddengoed kijk dan krijg ik een luxe hotelgevoel. En dat gevoel wil toch iedereen thuis hebben? Ik ben geïnspireerd om de slaapkamer in ons toekomstige huis in te richten naar aanleiding van dit dekbed. Ik verheug me erop!

Crisp Sheets is een Amsterdams beddengoed merk dat de laatste jaren enorm gegroeid is. Hun derde collectie bestaat uit vier unieke sets geschikt voor alle seizoenen. De namen zijn al net zo uniek: Blush, Purity Ice Blue, Fern en Read. Ik vind het heerlijk wanneer een product een eigen naam heeft. Op een of andere manier ligt het dan nog lekkerder onder zo’n crispy dekbed.

Crisp Sheets beddengoed is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit katoen en is op een speciale manier geweven waardoor deze ‘crisp’ blijft, alsof je net je bed hebt verschoond. Crisp Sheets kreuken minimaal en daardoor hoef je ze niet te strijken.

Meer over Crisp Sheets is in 2014 opgericht in Amsterdam. Het begon met de vraag: ‘waar kan ik beddengoed naar mijn smaak kopen?’ Het leek onmogelijk om beddengoed te vinden dat voldoet aan drie belangrijke factoren: modern, hoge kwaliteit maar ook voor een betaalbare prijs.

Toen ze daar over na gingen denken, vonden ze het ook een gemiste kans om hun slaapkamer te negeren in een tijd waarin we veel tijd besteden aan ons interieur.  We hangen kunst aan de muur, maar ons bed van gemiddeld 4 m2 heeft minstens een even prominente plek in de slaapkamer. We slapen ongeveer 1/4 van ons leven, dus Crisp Sheets vindt dat de slaapkamer zeker iets is wat de moeite waard is om aandacht aan te schenken. En daar ben ik het absoluut mee eens! Neem een kijkje op hun site voor alle collecties > crispsheets.nl

Credits: Crisp Sheets