Depot Rotterdam

Vandaag weer zoveel moois gezien in Rotterdam. Deze keer begonnen we aan de andere kant van de stad, namelijk op de vest, met een kopje koffie in de warme ochtendzon en een stuk bananenbrood erbij. Het leek alsof we in Parijs waren. Tien uur in de ochtend en de terrasjes in deze buurt zaten al vol met yuppen, jonge ouders en mensen zoals wij. Heerlijk om onderuitgezakt naar al het verkeer te kijken dat voorbij kwam. Ik zei nog tegen Bart, als we op het platteland wonen moeten we hier elk weekend gaan ontbijten want ik ga de drukte missen.

Kom ik weer bij ons nieuwe huis terecht. Het is niet anders. We liepen langs Depot Rotterdam en zijn naar binnen geglipt om inspiratie op te doen. Zoals ik eerder al schreef wil ik ons interieur iets strakker hebben zonder er meteen veel kleur tegenaan te gooien. Design mag dan weer wel. En dat vind je volop bij Depot Rotterdam. Dit is een winkel waar ze Scandinavisch maar ook oer Hollands design verkopen. En het behang! Zucht… Wij willen die jongens wel ergens in huis op de muur plakken. De ondeugendheid straalt er vanaf!

Bij Depot Rotterdam kun je dus voor allerlei meubels en accessoires terecht, maar ze leveren ook maatwerk. Keukens bijvoorbeeld en kasten, maar ook de stalen deuren die wij er zagen. Natuurlijk wil Bart die zelf maken – klusfanaat – maar oke, Depot Rotterdam mag er ook een komen opmeten zodra we een huis gevonden hebben. Ik kijk er nu al naar uit!

Depot Rotterdam vind je op de Pannekoekstraat 66A, in Rotterdam dus.

Foto’s ME