Desenio posters

Mocht je nog op zoek zijn naar iets nieuws voor aan de muur, en wil je volop keuze hebben, zoveel dat je van gekkigheid niet kunt kiezen en dus zoveel mogelijk in je mandje stouwt om vervolgens met smart op je bestelling te wachten? Dat overkwam mij bij Desenio. Ik heb nog nooit een website gezien waar ze zoveel keuze hebben! Ze hebben er van alles. Posters met teksten, dieren, gebouwen, natuur, fashion… Zoals jullie weten heb ik een poster verslaving en bij Desenio heb ik mijn collectie ruimschoots kunnen aanvullen. Van onbekende ontwerpers tot de bekender zoals Tove Frank. Echt een aanrader om hun site te bezoeken of om ze op Instagram te volgen >>> instagram.com/desenio Ik zal het nog leuker voor je maken, want ik mag een korting van 25% op de posters aanbieden die van 6 tot 8 december 2016 geldig is >>> marloes25

En als je dacht dat je dan alle posters hebt gezien (die overigens in meerdere maten te bestellen zijn) dan moet ik je waarschuwen dat ze ook lijsten verkopen en ophangknijpers, allemaal voor een heel leuke prijs. Ik had mijn vaste winkel om lijsten op de kop te tikken maar ik ben overgestapt naar Desenio. Niet om reclame te maken, maar ze zijn gewoon goed en dus ook nog eens betaalbaar. Wat mij betreft de perfecte combi.

Meer over Desenio:

Desenio werd in 2010 opgericht door Martin en Helena, die een grote passie hebben voor design, woninginrichting en kunst. Ze ontwerpen en maken posters, die in de webshop verkocht worden. De motieven die ze aanbieden zijn van hun eigen designteam en van kunstenaars van over de hele wereld. Bij Desenio kan je altijd unieke kunst vinden tegen goede prijzen. Volg ze op Instagram of Facebook voor het laatste nieuws over nieuwe producten, aanbiedingen en happenings.

Ik ben weg van het exotische bananenblad, had er meteen mijn blik op laten vallen, helemaal in combinatie met de dennentakken staat hij waanzinnig! Op de slaapkamer op zolder heb ik de Balance poster staan met een mooie, motiverende tekst. Prachtig om te lezen terwijl je wakker wordt, daar begin je de dag goed mee. Ook bestelde ik het roze parfumflesje van Chanel om een klein beetje kleur in huis te halen en als laatste maar niet de minste: een quote die ik persoonlijk erg mooi vind.

Foto’s bij ons thuis