Desenio

Ik heb vaker over Desenio geschreven, een webwinkel in posters die zijn oorsprong vindt in Zweden. Vorig jaar deed ik een leuke samenwerking met ze en bestelde ik er diverse posters om ons huis een zomerlook te geven. Deze week zijn we opnieuw een samenwerking aangegaan. Aan mij de uitdaging wat voor moois ik deze keer weer in huis zou halen om jullie een glimp van Desenio’s aanbod te kunnen laten zien. Eigenlijk wist ik het meteen. Nu de winter bezig is en de donkere dagen voor Kerst naderen, wilde ik een wand creëren met winterse posters die niet per se alleen met Kerst leuk zijn om op te hangen, maar ook daarna. Ik zocht dus niet naar ijskristallen of engeltjes. Ik was op zoek naar iets dat er dicht bij in de buurt kwam en ook nog in februari leuk staat.

Zo kwam ik bij de handpicked poster van Love Warriors terecht. Desenio verkoopt een aantal posters van dit Zweedse merk op hun website waaronder deze poster van het meisje met een duif op haar rug; Sky circles. Ik moest denken aan een vredesduif – oké, een beetje cru aangezien de duif op haar rug zit, maar mooi vind ik hem wel, haha. Maar toen nog een poster om ernaast te hangen. Omdat ik al heel wat posters met dames heb, wilde ik deze keer iets met gebouwen of natuur. Ik heb zowat een uur gekeken tussen de natuurmotieven van bossen, meren en bergen. Zoveel keuze! De poster die het geworden is, heet Mountain tops en is er in diverse maten. Bij ons hangt hij in 50 x 70 cm.

Dus ik had mijn soort van kerstengel alias duif gevonden en een besneeuwde bergtop ernaast. Maar Denesio verkoopt zoveel verschillende soorten afbeeldingen dat ik jullie meer mogelijkheden wilde laten zien. Tegenwoordig zijn de letterbakken razend populair, met als enig nadeel dat een grote variant best prijzig is. In de collectie van Scandinavian Homes Collection vond ik een poster van een letterbak genaamd “too glam to give a damn” Dat was precies het beetje glamour – met een humoristische twist – dat ik voor de feestdagen zocht. En in het formaat 50 x 70 cm is hij lekker groot. Veel voor weinig dus. Ik hou ervan!

Behalve dat ik ervan hou om posters af te wisselen, vind ik het leuk dat niet altijd alles duur hoeft te zijn. Daarom vind ik het fijn om met Denesio samen te werken. Ze verkopen posters in allerlei prijsklassen en eveneens kan je er voor wissellijsten terecht. Ik heb al in heel wat winkels lijsten gekocht, dat moet wel als je een posterverslaving net als mij hebt, en bij Desenio vind ik ze serieus het beste. De prijs/kwaliteitsverhouding is boven verwachting. Mocht je nog op zoek zijn, dan is dat zeker een aanrader.

Ik zal het voor ons allebei leuk maken. Omdat het pakjesavond is mag ik korting weggeven bij Desenio! De code MARLOESWONEN geeft 25% korting op posters, tussen 5 en 7 december 2017* Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie! *De code is niet geldig op handpicked-/collaboration posters of lijsten.

05 december 2017 | Foto’s M.E