Dille en Kamille

Ik heb je nog helemaal niet verteld over de nieuwe badlijn van Dille en Kamille. Je zag al diverse posts op mijn Instagram voorbijkomen over bodymist, douchegel, zeepjes en zachte gastendoekjes. Ik bewaar ze opgerold in een mandje van gevlochten bananenblad. Het is functioneel en staat mooi, zoals eigenlijk alles bij Dille en Kamille. Ik heb een zwak voor deze winkel. Ik kan niet naar binnen om met lege handen naar buiten te gaan. Er is altijd wel iets wat ik hebben wil. Vooral de honderden soorten keukengerei en de losse thee. Ook loop ik altijd even bij de kinderhoek en ik ben gek op de tafelkleden. Eigenlijk vind ik alles mooi. De hele setting klopt. Dat komt doordat de winkel rust uitstraalt en doordat de producten die ze verkopen puur zijn. En puur blijft uiteindelijk het mooist.

Terug naar de nieuwe badlijn. Dille en Kamille verkocht al diverse zeep producten maar de dierenzeepjes zijn nieuw. En ja, ik ben fan. Ze ruiken waanzinnig! Vooral de blauwe teckel. Je zal mij niet vaak horen zeggen dat ik natte hond lekker vind ruiken maar deze… mwa, te lekker gewoon. Dat geldt trouwens ook voor de vijg en roos bodymist waarmee ik mezelf elke ochtend in spray. Ik heb hem ook als handcrème, die zit standaard in mijn tas. Handig, zacht voor je handen en het ruikt echt super fris. Inderdaad, ik maak onbeschaamd reclame terwijl ik deze blog vanuit de badkamer schrijf, omringd door warm vijgen-roos water. Want ja, ik heb er ook nog de badschuim van. Wilde vanavond nog een vakantie boeken naar Griekenland maar geloof dat ik er nu al ben. Alleen de rozenblaadjes, drijvend aan het oppervlak, ontbreken nog.

Het geurtje is natuurlijk het belangrijkste maar de verpakking telt ook mee. De nieuwe badlijn van Dille en Kamille is stijlvol weergegeven in donkerbruine pompjes met lichtgrijze label. Precies zoals ik onze woonkamer zou willen. Inspiratie, inspiratie. Wat ontspanning wel niet met je doet. Op de website van Dille en Kamille vind je de nieuwste producten van dit moment.

21 februari 2019 | Foto’s M.E