DIT WAS DECEMBER 2020

Niet bepaald ons beste jaar en ook niet de beste maand. Niet alleen vanwege corona, dat kwam er nog eens extra bij. Juist in tijden dat we tegenslagen te verwerken hebben proberen we er het beste van te maken. Bart sleept mij er doorheen door me te helpen met mijn projecten en ik help hem de tijd door te komen door van alles te bedenken waarbij hij kan helpen. Een kerstboom kopen en optuigen, nieuwe recepten uitproberen, mij helpen met mijn fotografie en me helpen door er simpelweg te zijn. We hebben allebei ontzettend veel behoefte aan verandering. Het eeuwig durende (zo lijkt het) huizenjacht avontuur. We hebben dit jaar meerdere malen een huis geprobeerd te kopen maar het is nog niet gelukt. Toch komt het goed, tuurlijk komt het goed, alleen niet meer in 2020 zoals we graag wel wilden. Klagen doe ik niet, want juist door onze mega dip hebben we heerlijke thuismomenten (in de herrie van klussende buurmannen, dat dan weer wel) en weet ik nog zekerder dat ik in de toekomst meer tijd in en om het huis wil doorbrengen. Zomerdagen in de moestuin terwijl Bart in zijn droomschuur meubels maakt. Avondeten maken terwijl hij nog steeds aan het klussen is en dat ik hem naar binnen roep voor het eten. Rust, ruimte, natuur en onze poezenbeesten. Ik besef me door corona dat ik de afgelopen 5 jaar zoveel veranderd ben. Waar ik 5 jaar terug droomde van spierwitte interieurs, veranderde dat 3 jaar terug naar bonte eclectische hysterie. Sinds vorig jaar verlang ik naar groen in huis maar ik deed het niet omdat ik wilde wachten tot een nieuw huis. Ik wacht nog steeds met muren verven maar zoals je misschien op mijn Instagram hebt gezien is dankzij december de groene behoefte alsnog naar boven gekomen en gebleven. Dit naturelle sfeertje doet me zoveel goed. Ik ga niet meer hopen om het in 2021 in een nieuw huis toe te passen. We gaan het doen. Ik ben er klaar voor. Dit was december 2020. Ik wens jullie een mooi en gezond 2021!

01 januari 2021 | Foto’s M.E