Op mijn werk lunchen we met z’n allen, behalve wanneer we het druk hebben of – net zoals ik vandaag – dringende behoefte heb om het internet af te struinen naar iets nieuws. Af en toe heb ik zo’n periode, dan moet ik gewoon iets kopen. Er zijn dan een aantal webshops die ik standaard bezoek. Het was alweer even geleden dat ik zo’n bui had, dus ik had al een tijdje niet meer op de site van lovewarriors.se gekeken. Al een paar maanden hoop ik op een nieuwe collectie posters en wat denk je? Juist, de nieuwe collectie is net online. En ja, ik heb iets besteld. De poster Wild Child en Frida. Was op slag verliefd! Ik zal er iets meer over vertellen…

Over Love Warriors: Een bedrijf uit zweden die de wereld over trekt om unieke vondsten op de kop te tikken. Spullen in uithoeken die door mensen vergeten zijn. Naast hun liefde voor unieke decoratie, zijn ze dol op fotografie en accessoires.

De collectie: Don’t be like the rest of them darling. Zo heet de nieuwe collectie van Love Warriors en weerspiegelt mensen die anders durven te zijn. In de ogen van Love Warriors zijn zulk soort mensen echte helden. Gefotografeerd door Roy Rossovich.

WILD CHILD is er in 2 uitvoeringen. De grote (en helaas ook prijzige) print op tyvek, een waterbestendig, dun, maar zeer sterk materiaal, meet 70 x 100 cm. En de kleine op fine art papier van 30 x 40 cm.

Ik heb deze keer eens niet voor de duurste gekozen maar voor de kleine maat. Meteen even bij Ikea langsgegaan voor een lijst en nu is het wachten tot hij binnenkomt. Lastig wordt dat, een week geduld hebben! 😉

Chose your path. Be courageous, be yourself. They will try curb you, fetter you. But light as a feather, soft as silk is the strength that cannot be broken – Love Warriors

FRIDA  is er eveneens in 2 maten. 70 x 100 cm op tyvek en 50 x 70 cm op fine art papier. Ik ben voor de 50 x 70 cm gegaan.

You can break my back and my bones but never my soul. Through pain or paint I chose to fight. In this broken body beats a warrior heart.

De gehele collectie vind je op www.lovewarriors.se

All pictures: lovewarriors.se