Ze zijn binnen! En wat ben ik trots. Oorspronkelijk bedoeld om via de galerie tentoon te stellen, op het laatste moment besloten de prints zelf te gaan verkopen. Dus bij deze: BLACK DRESS en JELLY DRESS zijn vanaf nu officieel te bestellen. Alle prints zijn gedrukt op mat 250 grams papier – geen folie of beschermlaag maar het echte ouderwetse werk.

  • BLACK DRESS | 50 x 70 cm | € 29 (incl. verzendkosten binnen NL)
  • JELLY DRESS | 50  x 70 cm | € 29 (incl. verzendkosten binnen NL)

Bestellen kan via de shop of mailen naar: info@marloeswonen.nl – vermeld duidelijk om welke print het gaat.

De posters zijn een combinatie van twee foto’s. Namelijk die van het productieproces (de zwarte inkt zoekt zijn eigen weg door het natte papier) en het opgedroogde eindresultaat. De twee foto’s samen, geprint op mat papier, wekken het effect dat de inkt er eigenhandig op is aangebracht.

Hoewel de posters zwart-wit lijken, zitten er heel wat kleuren in. Roze, blauw, paars en geel. Subtiel maar aanwezig. Een geweldige eigenschap van de inkt. Het is altijd afwachten wat er op het papier achterblijft. De prints passen in een IKEA lijst van 50 x 70 cm. Tip: plaats het plexiglas achter de print, zodat je geen weerspiegelingen hebt.

Wil je een poster winnen? Dat kan! Ik verloot op 1 juli 2 posters. Volg me op Instagram en deel een van de foto’s waar de jurken op staan met de hashtag #marloeswonendress Succes!

BLACK DRESS – nothing lasts forever

 

JELLY DRESS – keep on changing

Foto’s bij ons thuis