Easy Sunday

Vanmorgen opgestaan met een ontbijtje op bed, daarna samen het huishouden gedaan. 11:00 en klaar voor de dag. Wat zullen we gaan doen? Allebei geen flauw idee. Ik wil de muur op zolder schilderen maar dat gaat alleen met hulp van Bart. Ik wil mijn schoenen bovenin de inloopkast uitzoeken maar ook dat moet samen met Bart. Omdat ze 20 graden voor vandaag hebben voorspeld gaan we op pad naar Rijswijk. Een half uurtje later komen we bij de Vintage shop aan. Op zondag is deze tweedehandswinkel van 12:00 – 14:00 open. We zien er best mooie spullen, maar wat een hoge prijzen! Zelfs voor producten die kapot zijn wordt een veel te hoge prijs gevraagd. Tuurlijk zullen er liefhebbers zijn die het er graag voor neerleggen, maar dezelfde spullen zijn bij onze kringloop 70% goedkoper, en dat scheelt behoorlijk. Niets gekocht dus.

We rijden door naar de Piet Hein straat in het Zeeheldenkwartier in Den Haag, bij zuslief om de hoek. Er zijn bijna geen winkels open maar wij zijn er voor een relaxte lunch bij Crunch. Daarna lopen we richting Sprinkel+Hop en pakken onderweg een braderie mee.

Bij Sprinkel+Hop zijn de prijzen precies in verhouding met de kwaliteitsproducten die ze verkopen, wat een heerlijke winkel is het toch. We zien een hoop mooie wandlampen en komen meteen op idee├źn voor ons interieur. Op ons gemak lopen we weer terug naar de auto, geparkeerd voor een buurtwinkel en halen nog een watermeloen voor thuis. Daar aangekomen is het 23 graden en volop voorjaar. Snel de tuindeur open en nog even in het late zonnetje van een relaxte dag nagenieten.

08 april 2018 | Foto’s M.E