ELLE Bloemen voor mooiwatbloemendoen.nl

Mijn eerste rustpuntje deze week; zittend in de trein, net een regenbui getrotseerd – en ik heb pumps aan, handig – maar nu genietend in de zon. Ik ben weer onderweg naar Amsterdam voor de lancering van ELLE Bloemen. Een event combineer ik eigenlijk altijd met een shoprondje. Wil nog nieuwe sneakers hebben, denk dat ik ze dan maar meteen aanhoud, en er is een kledingwinkel geopend die ik per se wil zien. Oh ja, de Bijenkorf, daar wil ik ook nog langs. En ik heb nog een coupon voor een broodje van Bart, heb best trek eigenlijk. Ik weet niet precies hoe laat de trein aankomt maar denk dat ik het allemaal wel haal.

Niet dus. Na een iets te uitgebreide late lunch had ik nog 20 minuten om drie winkels te bezoeken, op tien minuten afstand lopen. Ondertussen maakte de zon plaats voor regen. Ter info: wanneer mijn haar nat wordt dan verander ik in een schaap. Dus paraplu gekocht om droog van de Keizersgracht bij de Prinsengracht te komen. Het werd koud en schemerig. Als ik alleen voor het winkelen naar Amsterdam was gekomen dan was ik terug naar huis gegaan. Maar tussen al die regendruppels door zag ik een lichtpuntje, een zee van bloemen vrolijkte me op. Het leuke was, bedacht ik me terwijl ik op de bloemen afliep, dat ik daar moest zijn. Op deze toffe locatie waar ik al eens eerder was, werd het feestje van ELLE Bloemen gehouden.

Niet zo lang geleden kwam mooiwatbloemendoen.nl bij ELLE met het voorstel om een editie uit te brengen gericht op bloemen. Na de nodige inspanning van team ELLE en ELLE Decoration, waarin ze enorm veel lol hebben gehad om seizoensgebonden bloemen in de winter te vinden, bijvoorbeeld, ontstond deze vrolijke maar stijlvolle bloemeneditie van ELLE voor mooiwatbloemendoen.nl. De lancering was super gezellig, heb bijgekletst met bekenden en kennis gemaakt met meiden die ik al even volg. Wat dat betreft was de avond al geslaagd, omringd door weelderige bloemcreaties. Zelfs het bedienend personeel maakte deel uit van de avond. Zo goed gedaan!

Ik zit nu in een stampvolle trein deze blog te schrijven en te luisteren naar sterke verhalen van studenten tegenover me (wat is die tijd lang geleden, ik geniet volop van ze, haha). Het is nog 1,5 uur voor ik thuis ben dus straks ga ik het tijdschrift lezen en mezelf verdiepen in de wereld van bloemen. Mijn missie voor dit weekend: het voorjaar mee naar huis nemen en onszelf onderdompelen in een zee van bloemen. ELLE en mooiwatbloemendoen.nl, bedankt voor deze leuke avond en de inspiratie die ik rijker ben.

08 maart 2018 | Foto’s M.E