Ellie Cashman behang

Vanmorgen schreef ik over de veldbloemen die ik plukte. Al een tijdje loop ik in gedachten over een pad van bloemen. Verse bloemen haal ik zelden in huis. Eigenlijk alleen pioenrozen. Meestal bande ik ze uit de woonkamer vanwege de poezen. Toch vind ik bloemen prachtig om naar te kijken. Ik volg een hoop accounts op Insta waar bloemen centraal staan. Daar wil ik meer mee gaan doen. Drie jaar geleden was het mijn wens om in een nieuw huis bloemenbehang te nemen. Gewoon 1 wandje voor een romantisch sfeertje in huis. Maar ja dat huis is er nog steeds niet en in ons huidige ga ik niet meer behangen. Daarom deel ik hierbij de behangetjes met je waar mijn hart sneller van gaat kloppen, namelijk die van Ellie Cashman Design.

Ellie Cashman schildert bloemen in alle stadia, van zaad tot stengel tot bloem. Ze legt de magie vast door met schaduwen te werken waardoor haar bloemen soms niet van echt te onderscheiden zijn.  Ze gebruikt een combinatie van traditionele en digitale kunst. De handmatige schets wordt digitaal omgezet tot een afdruk klaar bestand. Dit neemt gerust 6 maanden tot een jaar in beslag. Maar als het dan eenmaal af is… Wauw! Het behang is in vele kleurtonen en afmetingen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een grijze achtergrond, donkerblauw of wit. Op die manier kan je het behang aanpassen naar jouw smaak.

17 juli 2019 | Foto’s Ellie Cashman