Exotisch Studio HØFT

Onlangs heb ik een nieuwe webwinkel ontdekt. Het is het exotische Studio HØFT, waar ze alle etnische accessoires voor jou en je huis verkopen. Sieraden, meubels en horden accessoires waarvan we er velen al eens op onze reizen door Afrika en Zuid-Amerika tegenkwamen. Alles wat we toen niet konden meenemen, kunnen we hier in ons kleine landje aanschaffen. Ik ben meer dan blij met de hanenmand die we op Bali zagen (ze bewaren daar gekleurde hanen onder, roze en geel geverfd) en de stenen mannetjes die ik via andere feeds op Instagram leerde kennen. Ik heb een van hen een ketting gegeven, net echt.

Bij Studio HØFT hebben ze hun collectie unieke accessoires met zorg uitgezocht, zodat ze in elk soort interieur zijn toe te passen. En dat is absoluut waar! Of je van een klassieke, moderne, romantische of eclectische stijl houdt, het past overal bij. Een uniek item geeft zoveel body aan je interieur, zonder dat je er ver voor op reis hoeft. Natuurlijk is de herinnering aan zo’n item dat je op reis hebt gekocht anders dan eentje die je op internet bestelt, dus die emotionele band moet je zelf maken. Heb ik geen moeite mee. Sterker nog. Ik heb de houten pennenhouder nog op mijn verlanglijstje staan en ik zit aan zo’n mooie, grote mand te denken. Heerlijk shoppen is het, bij Studio HØFT! In gedachten waan ik mezelf terug in Indonesie, waar we zulke lieve mensen hebben ontmoet. Of op de Cariben, waar ik zo zou kunnen wonen…

Andere leuke spullen die bij Studio HØFT te koop zijn:

Foto’s bij ons thuis