Fermob Luxembourg stoel

Ik heb weer iets nieuws voor op mijn wishlist; twee tuinstoelen van Fermob. Een met armleuningen en eentje zonder. Tot vorig jaar kwamen we gemiddeld drie keer per jaar in Parijs en dan zaten we altijd wel eventjes op de Luxembourg stoelen in het park bij het Louvre. Het was een rustmomentje na een dag lang door de stad banjeren. Beetje staren naar de vijver waar ze omheen staan en ik heb er een keer mijn man een dutje in laten doen toen hij veertig graden koorts had – we moesten de kamer uit en hebben in het park gewacht tot we naar het treinstation konden voor de terugreis naar Nederland. Veel herinneringen dus bij deze leuke stoel.

Bij ons in Dordrecht centrum heeft restaurant Het Stropertje zijn houten buitenmeubilair vervangen voor de Fermob bistroset. Laatst moest ik er bij toeval vier keer langs en elke keer werd ik ontzettend blij van de cactuskleurige stoelen. Ik heb dus besloten – samen met manlief deze keer – dat er een tuinset van Fermob komt. We gaan ervan uit dat we een huis vinden met een buitenplek dus alvast aanschaffen kan geen kwaad. Ik denk dat ik ze volgend weekend ga kopen bij een designwinkel bij ons in Dordt, daar staan ze in de etalage op ons te wachten. 😉 Maar tot het zover is, blijven ze nog even op mijn wishlist.

Foto’s Fermob, Google