Via de vtwonen kreeg ik een kortingscode voor Albelli. Ik had er nog nooit iets besteld omdat ik het een stomme naam vind. Albelli. Hm. Nee. Doet het niet voor mij. Maar, gezien de hoge leeftijd van onze poezenbeesten, leek het me zo’n slecht idee nog niet om eens wat foto’s af te laten drukken. Ik wil onze drie kindjes voor altijd met ons mee kunnen nemen, zodat het lijkt alsof ze altijd bij ons zijn. Helemaal nu Megs zo ziek is en er nieuwe tumoren in haar bekje zitten. Ik besef me al een hele tijd hoe gelukkig we met z’n vijven zijn. Als je geen kinderen kunt krijgen, dan zijn de poezen je kindjes. Ik wil onze momenten samen koesteren en laten vastleggen op iets tastbaars.

Albelli dus. Ja, ik heb me eraan gewaagd. En ik moet eerlijk bekennen dat ik super tevreden ben met hun snelle service en ook met het resultaat. Sinds een week staan drie foto’s op forex bij ons in de woonkamer te pronken. Ik ben er zo blij mee, dat er wellicht nog meer volgen. En ja, ook via Albelli. 😉

Foto’s bij ons thuis