Zoals ik eerder al op mijn blog vertelde, zijn we op zoek naar een nieuw huis. De laatste tijd zijn we bezig met het verkoop-klaar maken van ons huis, iets waar geen eind aan lijkt te komen. Ondertussen zijn we op zoek naar een nieuw huis, ook daar zit niet veel schot in. Manlief vindt allerlei bijzondere woningen met droomschuren waar hij twintig auto’s in kan stallen en een meubelmakerij kan beginnen.

Op een of andere manier heb ik bij geen van die objecten de behoefte om de verhuizing te versnellen. Er is telkens iets wat me tegenhoudt. Misschien heb ik teveel wensen, of wil Bart teveel in een keer. Stiekem ben ik heel blij met ons huidige huis en wil ik helemaal niet weg. Een reus van een huis kan nog niet tippen aan het kleine paleisje dat we nu hebben.

Maar, het gaat gebeuren, en dus ben ik op zoek naar souvenirs van ons huidige huis. Ik kan geen tegels uit de badkamer bikken of de keuken meenemen die ik zelf heb gebouwd. En toen kwam ik dus iets waanzinnigs tegen bij FotoFabriek.nl. Je kan tegenwoordig een foto op tegel laten afdrukken. Op die manier kan ik toch een beetje van dit huis meenemen naar het nieuwe. Ik ben er zo blij mee dat ik heb besloten dat ik straks een tegelwand wil vol herinneringen. Onwijs mooi en een echte aanrader!

De tegeltjes zijn 15 x 15 cm en van echt keramiek. Op de site is een handige tool die je helpt met jouw ontwerp. Je kan kiezen voor alleen een foto of het afdrukken van een tekst met achtergrond naar keuze. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor je jouw tegels uniek maakt. Optioneel  kan je ook een ophanghaakje of een standaard bij je tegeltje bestellen. Neem snel een kijkje bij FotoFabriek.nl!

De foto van het strand in Maleisië komt straks in de badkamer:

 Een van mijn favoriete Instagram foto’s en een geliefde plek in huis: de keuken die ik zelf bouwde:

 Foto’s bij ons thuis