Gouden randje

Ik zit in mijn gouden periode. Niet qua sieraden, maar op interieurgebied. Dat houdt in dat ik behalve ons gouden bestek nu ook gouden deurgrepen heb van A La. Ik kocht ze vandeweek bij Meester Design Store. Ik had ze al tig keer in mijn handen gehad toen ik de winkel aan het inrichten was en ik begon ze steeds leuker te vinden. Gekocht dus en alvast op de kast gezet om te zien hoe mooi ze staan. Geweldig vind ik ze. In een nieuw huis wil ik ze in de slaapkamer op een kastdeur hebben, in de woonkamer ben ik zoiets namelijk snel zat. Maar voorlopig mogen ze nog even beneden blijven.

 

Onze IXXI poster met vogeltjes draagt mooi bij aan het gouden accent in huis. Sierlijk en warm, het tegenovergestelde van waar ik normaal gesproken van houd. Ik merk dat ik wat dat betreft aan het veranderen ben. De laatste tijd mag er iets meer kleur in huis, ook al is het goud of okergeel. Alleen god weet hoe lang deze periode duurt. Voor hetzelfde geld verf ik komend weekend de deurgrepen wit en verhuis ik de IXXI naar de werkkamer waar hij nog steeds een mooie plek heeft maar net minder in beeld. Bij mij weet je het nooit.

Een ding wat ik absoluut intact zal laten dat is de gouden schaal van Urban Nature Culture. Die vind ik zo mooi in zijn eenvoud! Ik ben geneigd om zo’n lege schaal vol te gooien met droogbloemen of fruit. Maar dan valt het mooie goud aan de binnenkant weg en dat vind ik zonde. Hij blijft dus een tijdje leeg, tot ik het mooiste eraf heb gekeken en hem in gebruik durf te nemen. 😉

Foto’s bij ons thuis