Greenhouse behang

Ik heb er al vaker over geschreven. Planten zijn het nu helemaal. Liefst zo groot en tropisch mogelijk. De urban jungle trend heeft ons allemaal te pakken. Toch kreeg ik laatst een berichtje van Maartje dat zij totaal geen groene vingers heeft. De vraag was hoe ik mijn planten zo gezond houd. Sja, lastig. Ik geef ze voldoende water en licht, meer doe ik eigenlijk niet. Omdat ik geen plantenkenner ben kon ik toen helaas niet verder helpen. Maarrr… nu heb ik de oplossing gevonden voor alle mensen zonder groene vingers: Greenhouse behang van ESTAhome.nl met botanische prints in allerlei soorten en maten. Met dit behang van Greenhouse kan je thuis alsnog dat urban jungle sfeertje creëren. Een XXL wand vol cactussen of een hoekje met palmbladeren. Maartje, je groene probleem is hierbij opgelost!

Denk je nu bij jezelf: Leuk hoor, dat groene behang, maar ik heb al zoveel planten en nog meer op de muur wordt me net te veel… Ook dan zitten er in de Greenhouse collectie toffe rolletjes om je wand mee te sieren. Namelijk verweerde Franse luiken en industriële, zinken platen. Waanzinnig! De luiken wil ik voor een nieuw huis aanschaffen. Ik weet al precies wat ik ermee ga doen. Ook leuk: sloophout of veertjes voor in de hal met een houten boomstam kapstok ervoor. Of een effen betonlook, net iets rustiger maar wel met een groots effect als resultaat.

SHOP SHOP SHOP >>> Via ESTAhome.nl of de betere verf- en behangspeciaalzaak kan je aan dit mooie behang komen. Voor een rol van 10 meter betaal je zo’n €31,95 a €36,95. Alle behangprints van Greenhouse zijn gemakkelijk aan te brengen: De muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar ben je! Kijk voor de Greenhouse collectie op ESTAhome.nl.

Foto’s via ESTAhome.nl