Hannah Lemholt

Hannah Lemholt werkte voorheen voor het Zweedse merk Lovewarriors. Ze heeft een fijn oog voor detail en weet dagelijkse beelden om te zetten in een poëtische realiteit. Haar werk is uniek en herkenbaar aan haar eenvoud. Alles wat zij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Lovewarriors verkocht met name de fotografie Hannah Lemholt. Ikzelf heb twee posters uit deze collectie, waar ik uiteraard blij mee ben, maar op Hannah’s Instagram zag ik al geregeld nieuwe printen voorbij komen en stiekem hoopte ik op een nieuwe lijn. Dit jaar heeft Hannah besloten om voor zichzelf te beginnen en gisteren was het dan eindelijk zover, het moment waar we zo lang op hebben gewacht: de opening van haar eigen print shop.

Het was al tegen twaalven toen ik het bericht op Instagram las. Eigenlijk moest ik echt gaan slapen maar ik hield het niet meer. Hup, ik uit bed om de laptop erbij te pakken en onder de dekens heb ik de nieuwe shop uitgeplozen. Van alle prints zijn er twee (of eigenlijk drie maar ik moest kiezen) die mij het meest raakten. Je raadt het al… deze twee heb ik besteld ↓ Zodra ik ze binnen heb plaats ik de foto’s onder deze post! Kan niet wachten, zoals gewoonlijk.

De prints zijn er in 3 maten:

70 x 98 cm

50 x 70 cm

18 x 25 cm

Wil je liever groter? In veel gevallen is dat mogelijk. Je kan Hannah een mailtje sturen met je wensen.

Meer over Hannah:

Hannah Lemholt begon als mode fotografe. Haar werk was bijna surrealistisch en zo uniek dat het als kunst werd gezien. De foto’s werden op grote doeken tentoongesteld. Haar stijl werd opgepikt door diverse personen en zo is het balletje gaan rollen. Een paar jaar maakte ze deel uit van de Lovewarriors waar ze zich met behalve fotografie ook bezighield met lifestyle en interieurs, waarna ze uiteindelijk terugkeerde naar haar roots: het maken van foto’s, zo uniek dat het kunst is. Hannah legt haar ziel in haar werk en dat zie je terug in de prachtige prints >>> hannahlemholtphotography.com