De naam zegt het eigenlijk al. Van Happy Socks word ik super vrolijk! Ik heb iets met sokken. Je zal ze niet snel bij me zien onder een broek of jurkje maar in huis paradeer ik er graag in rond. Ik had een berg vrolijke sokken met poezenkoppen als tenen, of in de vorm van een nijlpaard. Ik denk dat ik ze al meer dan tien jaar had. Erg fris zagen ze er niet meer uit. Tijd dus voor iets nieuws. En wat is er dan leuker dan de vrolijke sokken van Happy Socks? Precies. Ik heb een lading binnengekregen, inclusief een fancy hipster, en ik kijk er nu al naar uit om ze met veel plezier te gaan dragen!

Mijn smaak is in de afgelopen tien jaar flink veranderd. Tegenwoordig hou ik van wit en rust. Dat zie je ook terug in de sokken die ik heb uitgekozen. Nu ik ze binnen heb, weet ik dat ik meer fellere designs wil, die heb ik dus meteen nabesteld. Ze zitten niet alleen lekker, ze vrolijken me werkelijk op. Zoals de limited edition sokken van het Amerikaanse mode-icoon Iris Apfel. Ik zag eens een documentaire over haar fascinerende persoonlijkheid en ben sindsdien een groot fan van haar. Die sokken moest ik dus hebben.

Happy Socks aan het woord:

Happy Socks is in de lente van 2008 van start gegaan. Twee vrienden hadden een visie: vrolijkheid verspreiden door van iets alledaags een kleurrijk staaltje design te maken en daarbij garant te staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit, kundigheid en creativiteit.

Tegenwoordig worden Happy Socks verkocht in meer dan 70 landen en op alle continenten. Happy Socks biedt een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan modellen en designs, waarbij gebruik wordt gemaakt van een scala aan kleurencombinaties en originele patronen. Simpel gezegd: Er zijn kwalitatief goede sokken en ondergoed voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl.

Foto’s bij ons thuis, behalve die met Iris 😉