Herfst SOXS

Blauwe lucht boven ons hoofd. Hoge temperaturen die ons doen geloven dat het zomer is. Ondertussen maakt de natuur zich klaar voor de winter. Blad verandert in goudbruin en rood. Paddenstoelen poppen uit de grond alsof het de nieuwbouwwijk verderop is. We lopen op onze sokken door het bos. Gewoon, omdat het kan. Geen regels, slechts gelach en diepgaande gesprekken terwijl we elkaars hand vasthouden. Dit was een magische herfstdag.

Wat een geluk dat mijn zus aan het Scheveningse bos is gaan wonen. Een heerlijk groen plekje aan de rand van de stad. Terwijl Bart meehielp met klussen ben ik met mijn nichtje het bos in gegaan. Wat een prachtige plek. Ik hou van bossen. Wandelen hoeft niet eens per se, op een bankje zitten en om me heen kijken vind ik ook best. Dennenbossen hebben mijn voorkeur maar het Scheveningse bos vind ik ook prachtig. Vooral nu in de herfst. Het was 27 graden, bladeren vielen overal om ons heen, maar we liepen in zomerkleding en op onze sokken naar eikeltjes te zoeken. Zulke momenten wil ik vasthouden dus Bart is foto’s komen maken. Mijn zus en ik hebben de regel dat ik geen foto’s van mijn nichtje op Internet plaats dus die kan ik je helaas niet laten zien. Maar ze zijn prachtig. Sowieso deze hele dag. Ik zou hem nog honderd keer over willen doen.

P.s. De sokken zijn van soxs.co. Deze foto’s heb ik eruit gepikt speciaal voor hun, omdat ik gek ben op hun sokken. Zomer en winter, ik heb ze altijd aan.

14 oktober 2018 | Foto’s M.E by B8