HK Living als therapie

Ik houd van bloemen, maar onze poes Sushi ook, dus staan ze niet pontificaal op tafel (omdat zij ze anders opeet of in de vaas probeert te klimmen) maar zetten we ze in de keuken. Ik houd ook van koken, dus dan staan de bloemen vaak in de weg en eindigen ze in de hal op de grond waar we ze vervolgens laten staan tot ze dor zijn.

Een bos bloemen is al snel 15 tot 20 euro. Ze staan max twee weken dus als ik het goed heb ben ik in een maand tijd zo’n 40 euro kwijt aan bloemen die heel mooi zijn, maar niet tot hun recht komen. Dat brengt me bij excuus nummer 1.

De afgelopen maanden maak ik heel lange dagen, ook de weekenden zitten propvol. Dus ik wilde mezelf verwennen met een mooie bos bloemen (lees = iets leuks voor in huis). Hup, vanmorgen vroeg aan de bak zodat ik vanmiddag eerder weg kon. Inspiratierondje Loods5 gedaan met warme chocolademelk plus slagroom als lunch en een winkelwagen gevuld met mooie kussens van HK Living. Ik rekende zomaar eens uit dat 1 groot kussen nog geen maand lang bloemen kost. Een koopje dus, want ik kan er oneindig van genieten.

Maar ik had nog een ander kussen gezien, wat excuus nummer 2 goedpraat. Ik had namelijk het XXL wandkleed Jungle willen kopen (Ook van HK Living, ik zit in mijn HK periode. Kan er niets aandoen, hun nieuwe collectie sluit gewoon zo goed bij me aan!) alleen was deze binnen de kortste keren uitverkocht en hij is pas weer in mei leverbaar en zo lang kan ik niet wachten. Flink balen dus. Laat ik nou net diezelfde Jungle print op een kussen tegenkomen. Die moest ik hebben om mezelf te troosten. Ik kon dus niet anders, totaal onschuldig.

Maar ja, dan loop je daar en zie je zoveel leuks… Het is onvermijdelijk om in gedachten (al dan niet in deze blog) een wensenlijstje op te stellen. Het wordt echt hoog tijd voor een nieuw huis zodat we alle mooie spullen en ideeën een plekje kunnen geven. Hm, ook dat klinkt als een smoes. Volgens manlief kan ik een smoezenboek uitgeven. Dus, mocht je een excuus nodig hebben voor iets wat je hebt gezien en totaal niet nodig hebt maar wel graag wilt hebben, je bent bij mij aan het goede adres. Ik help je graag! 😉

Foto’s bij ons thuis, pinterest, IG