We hebben een nieuwe beauty in huis; deze gave zigzag badmat van HK living. Ik vond hem bij WonenMetLef. Ze hebben een uitgebreide webshop met mooie producten en alles is gebaseerd op de laatste woontrends. Ik kan uren op hun site doorbrengen en mezelf vergapen aan de hippe spullen die ze er verkopen. Een greep uit hun merk-aanbod: Zuiver, Lef, Snurk, HK living, Ferm living en Nicolas Vahe.

Het leuke van deze webshop is dat je je producten ook zelf kunt komen afhalen. Als je net als ik redelijk in de buurt woont en je kan gewoonweg niet wachten tot je dat ene item in handen hebt, dan rijd je er eventjes naartoe om je bestelling af te halen. Ik vind dat persoonlijk ideaal.

Bezoekadres
wonen met LEF B.V.
Lübeck 7 (Vaanpark ll), vlakbij Ikea
2993 LK Barendrecht

Het doel dat ze bij WonenMetLef hebben, is zorgen dat jij het thuis naar je zin hebt. Mwa, dat gaat wel lukken. Ik ben zo ontzettend blij met deze gave badmat dat ik vanavond de hele avond in bad ga zitten, half over de rand heen hangend, om ernaar te kijken. 😉

Natuurlijk kan je een leuke, wat grotere badmat zoals deze ook een andere functie geven. Gebruik hem bijvoorbeeld als een vloedkleed of combineer hem met andere vloerkleden.

 Foto’s bij ons thuis