HK LIVING LAMP

We hebben een nieuwe lamp! Alweer??? Ja, dus wel. Ik heb een lampen-tik, doe er heel af en toe eentje weg en daar komen er drie voor terug. Ik kan eromheen draaien maar dat doe ik liever niet. Ik ben hoe ik ben. Heb goede en slechte momenten in de zin van: Goede momenten waarop ik tegen mezelf zeg dat genoeg echt genoeg is. En slechte momenten waarop ik me verplicht voel om de Europese economie een beetje te steunen. Van die laatste ken ik er heel veel, te veel soms. Deze keer was mijn oog gevallen op de HK Living lamp via Casa Gitane. Hij was me niet eerder opgevallen tot ik vorige maand in de showroom van Casa Gitane kwam. Daar stond hij tussen alle andere mooie meubels in en ik kreeg er meteen een goed gevoel bij. De kleurcombinatie van de voet en kap (allebei los te bestellen) spraken me aan en ook de vormen waar ik anders nooit voor zou gaan. Ik wilde iets anders, strakker en toch vriendelijk. Hierbij wat sfeerplaatjes van de lamp:

18 maart 2020 | Foto’s M.E