HK Living Stock Sale

Het was de eerste keer dat ik naar de HK Living Stock Sale ging en ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten. Ik wilde in elk geval vroeg zijn. Aangezien het 1,5 uur rijden was, gingen we om 6:45 uur de deur uit. Ik ben het gewend om vroeg op te staan maar op de zaterdag deed het toch een beetje zeer.¬†Het deed nog meer zeer toen we er aankwamen. We zagen al zo’n 50 mensen voor de deur staan. Maar dat was slechts het begin van de rij. Ik denk dat er wel 200 mensen aan het wachten waren tot de sale ging beginnen. Mijn eerste reactie? Rechtsomkeert en naar huis. Maar ja. Anderhalf uur terugrijden zonder er niets van gezien te hebben… Wij dus achteraan in de rij gaan staan en toen de deuren eenmaal open waren ging het best snel. Het leukste was al weg voordat wij binnen waren en de grote vlinderstoel die ik wilde was er nog wel maar zat niet zoals ik hoopte. Gelukkig vond ik deze leuke set krukjes voor 15 euro en zijn we niet met lege handen naar huis gegaan. Wat een gekkenhuis en wat een drukte. Een ervaring¬†was het zeker.

Foto’s me