H&M home

Of ik gesponsord word? Was het maar zo’n feest, haha. Nee hoor, ik koop mijn spulletjes van H&M home gewoon zelf. Vroeger kwam ik vaak bij Zara home maar tegenwoordig vind ik de H&M leuker. Ze passen hun assortiment aan naar de vraag van hun klanten waardoor je ook in deze winkel de laatste trends vindt. En op = op dus geen massaproductie. Vazen met gouden randjes en glitters voor de aankomende feestdagen. Ook de lange kaarsen zijn helemaal van nu. Een tijdje terug ontmoette ik de makers van een bekend kaarsenmerk die mij niet zo leuk benaderd hebben waardoor ik geen lange kaarsen meer wilde. Niet van hun merk, in elk geval. Dus toen ik de kaarsen van de H&M zag heb ik deze meteen gekocht. En ze zijn nog mooier ook. Mat zwart en goed geprijsd. In een woord: prachtig.

Veel mensen weten nog niet dat er winkels zijn waar je de H&M home collectie kunt kopen. In Amsterdam zit er een filiaal bij de dam en in Rotterdam – mijn vaste prik – zit hij bovenin de H&M in de koopgoot. Het is een grote en overzichtelijke winkel waar je alles terugvindt voor je slaap- en/of kinderkamer, badkamer en heel veel accessoires voor in huis. Een tijdje terug kocht ik een schattig roze parfumflesje en douchegel gemaakt van sojabonen-olie. Vooral dat laatste is zo goed bevallen dat ik er nu ook de body-olie van heb gekocht. Werkelijk heerlijk spul. Ik hoop dat ze het in de collectie houden.

Gisteren heb ik weer een vaas gekocht. H&M home heeft een goede smaak wat vazen betreft. Ik krijg zo vaak vragen waar ze vandaan komen. Sommige mensen denken dat ze vintage zijn – een groot compliment, vind ik – en anderen denken dat ze peperduur waren. Niet dus. Gewoon €19,95 bij de H&M home. Overigens ook makkelijk online te bestellen. Ik kan het alleen maar aanraden. : )

04 november 2017 | Foto’s M.E