H&M Home – Zomer 2018

Oh la la, wat heeft H&M weer een geweldige home-collectie deze zomer! Aangezien het op dit moment met bakken naar beneden komt, de kachel op standje hoog staat en iedereen met een warme wintertrui aan zit, kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken op kantoor. Nou, met deze vrolijke kleurtjes gaat dat zeker lukken. Man, ik ben gewoon aan het ontdooien tijdens mijn lunchpauze. Perzik, rood en geel met blauw, wat een geweldig zomerse combinatie! Vandaag staat er een felgekleurde foto van de H&M home op mijn beeldscherm en iedereen die voorbij loopt blijft even staan zwijmelen. Ontdek de nieuwe collectie zelf op HM.com

Iets minder kleur maar toch dat tropische gevoel in huis halen? Kan ook, want er is een frisgroene collectie voor de woon, slaap en badkamer. Vul deze look aan met gevlochten manden met bijvoorbeeld een olijfboom erin of lichtgrijze vazen gevuld met eucalyptus. Zo krijg je een subtiele zomerlook. Die past persoonlijk beter bij mij, maar ik kijk liever naar al die vrolijke kleurtjes. Ik mag nog 5 minuten op de website wegzwijmelen voor ik weer aan het werk mag. Fijne dag! X

30 april 2018 | Foto’s H&M