H&M home

Het is hier op het moment een gekkenhuis. Lange werkdagen, late avonden en propvolle weekenden. Leuk hoor, dat wel, maar hoe lekker is het als je dan een dagje vrij kan pakken, net even een uurtje langer kan blijven liggen om vervolgens op je gemak naar Amsterdam te rijden? Heel lekker. En niet alleen dat dagje vrij was lekker maar zeker ook de reden waarom ik vandaag naar Amsterdam ben geweest. H&M home organiseerde een lunch bij het wereldse Ninour en presenteerde al genietend van het eten de nieuwe collectie. Een groot succes want wauw wat zag het er mooi uit!

Voor de liefhebbers van romantiek op tafel is er een klassieke collectie waarvan de borden en het glaswerk zijn voorzien van een gouden randje. Ook is er bijpassend gouden bestek verkrijgbaar. Mocht je liever een strakker design willen dan kan dat ook want H&M home heeft een stijlvol, basic servies in de collectie opgenomen dat bovendien tijdloos is. Ik persoonlijk zou de stijlen met elkaar combineren. Sterker nog, dat ga ik doen, want morgen staat er een shopavondje bij de H&M home in Rotterdam op de agenda. Kan ik meteen voor nieuw beddengoed kijken want ik wil bruin linnen – maar dat is iets voor een volgende blog.

Bekers, glazen, karaffen, borden, kandelaars, kussens, wandrekken, vazen, fotolijstjes, dekens, vloerkleden…┬áDe nieuwe collectie is vanaf vandaag in de winkels van H&M home en online te shoppen. Online is natuurlijk het makkelijkst, chillex vanuit je luie stoel, maar ik zou aanraden om ook naar de winkel te gaan. Online stel je minder makkelijk je servies samen dan in de winkel. Ik vind het prettig om items naast elkaar te zetten voordat ik ze koop. Dit servies moet je beleven, in je handen houden en met eigen ogen zien.

14 september 2017 | Foto’s M.E