Geurstokjes van Home Stock

Ken je dat? Je bent in de stad, beetje op van het shoppen, zware tassen in je handen en eigenlijk uitgekeken op de mode om je heen want je hebt immers toch al alles gekocht wat je hebben wilde. Oke, misschien niet alles wat je wilde en misschien heb je ook je handen niet vol met tassen maar je bent wel moe van het rondkijken en staat op het punt om naar huis te gaan. Tijd om je neus te gebruiken. Voordat ik naar huis ga doe ik altijd nog een rondje langs de geurtjes. Voor mezelf of voor in huis. De laatste tijd koop ik vaker iets voor in huis, met name voor op het toilet en in de badkamer. De slaapkamer is de enige ruimte waar ik geen geurtjes gebruik omdat ik er anders wakker van lig (mm, wat ruikt er toch zo lekker?).

Home Stock is vast geen onbekende van je. Hoe leuk is het dat ze nu een eigen geurlijn hebben? Ik ben alle drie de luchtjes gaan uitproberen. Mijn favoriet is The Getaway vanwege de frisse geur, deze heb ik in de woonkamer staan. Zodra je bij ons naar binnen stapt komt deze heerlijke geur je tegemoet. The Botanist staat in de badkamer en matcht heel goed met mijn badolie. Maar The Vespertine vind ik persoonlijk iets minder dus daar heb ik mijn buuf heel blij mee gemaakt. Alle geuren zijn natuurlijk in de winkels van Home Stock te koop en ook in de online shop!

The Getaway – The Getaway is een frisse, kalme geur die je meeneemt naar jouw favoriete relax bestemming. Opstaan voor dag en dauw en je laten bedwelmen onder de frisse geur van de ochtend. Met witte thee en een topnoot van vijg.

The Vespertine – The Vespertine is een warme, fluwelige geur voor de lange avonden voor de open haard. Met houttonen, lichtzoet met een topnoot van Tangerine.

The Botanist – The Botanist is een volle, bloemige geur voor de eerste lente dagen. Op de fiets onder de blauwe lucht, nieuwe energie en een boeket vol bloemen uit Marseille.

31 maart 2019 | Foto’s M.E en Home Stock