HOP – House of products

Net als je denkt alle webwinkels te kennen, komt daar toch weer een mooie winkel om de hoek kijken. HOP is zo’n winkel die ik tot voor kort nog niet kende. Zonde, want er is een hoop leuks te koop. Waarom kom ik daar nu pas op? Dit is zo’n gevalletje had ik eerder moeten weten. Afgelopen week hadden we namelijk een verjaardag met een open keuze voor cadeaus. Vrij vertaald houdt dat in: Ik hoef niets want ik heb alles al. Echt niet dus. Bij House of products zijn ze gespecialiseerd in cadeaus. Eerlijke producten voor een fijne prijs waarmee je altijd een origineel cadeau te pakken hebt. En mocht je er nou niet uitkomen, dan hebben ze bij HOP een personal shopper die je helpt met het uitkiezen van het perfecte cadeau.

Een cadeau mag je ook weleens voor jezelf kopen. Meestal stort ik me meteen op het tabje met interieuritems. Zoals iedereen inmiddels wel weet ben ik een behoorlijke interieur junkie. Maar bij de webshop van HOP viel mijn oog eigenlijk meteen op de lifestyle producten. Ik vind het leuk dat winkels deze twee combineren want lifestyle en interieur gaan min of meer samen. Denk aan sieraden die je uitstalt op een mooie houder. Of je make up spulletjes die je met je meeneemt in een cool toilettasje die je vervolgens weer op je wastafel legt. Een met zorg ontworpen zeeppompje koop je omdat je het nodig hebt maar ook omdat het er simpelweg mooi uitziet. Zelfs de handcrème krijgt een ereplek op het aanrecht. Zonder die items is de keuken maar kaal. Zie je? Het gaat allemaal samen.

Wat maakt House of products bijzonder? Persoonlijk vind ik het een overzichtelijke webwinkel met een variërend aanbod aan producten voor elke gelegenheid. Denk aan het vieren van bijvoorbeeld een zwangerschap, geboorte of bruiloft. Jong en oud kan je verrassen met een van de vele cadeaus. Ook kan je er jouw eigen cadeaupakket samenstellen dat vervolgens met zorg voor je wordt ingepakt. Geef het zelf of laat het bij degene voor wie het cadeau bedoeld is bezorgen. Dat concept bevalt me wel. Geen smoesjes meer dat je geen geschikt cadeau kon vinden.

HOP zorgt voor handenvol mooie merken maar zelf produceren ze ook erg mooie artikelen. Ik zag tissue boxen voorbijkomen en plantenzakken, laptop hoezen en opbergdozen. Mijn favoriete item is het toilettasje gemaakt van tyvek. Ik zal eerlijk zijn. Mijn eerste gedachte toen ik het tasje vasthield: Hoe gaat dit het langer dan een dag in mijn chaotisch ingerichte tas volhouden?? Nou, goed dus. Tyvek blijkt een zeer sterk materiaal dat ook nog eens tot 15 graden wasbaar is. Handig dus wanneer je lotion lekt en vlekken maakt. De toilettasjes zijn er in diverse maten en kleuren. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op de website van HOP – House of products.

P.s. Met de kortingscode HOP&MARLOESWONEN krijg je tot 10-11-2017 10% korting (met uitzondering van sale producten, giftdeals en boeken > https://www.houseofproducts.nl/kortingen-acties)

24 oktober 2017 | Foto’s M.E