House doctor NOTE

Je kent ‘m wel, de tafellamp van House Doctor genaamd: Note. Ook ik werd er smoorverliefd op, maar zat even krap bij kas. Dus ben ik thuis alle kasten gaan uitpluizen naar spullen die ik niet meer wilde hebben en heb de hele zwik op Marktplaats gegooid. Niet alles is verkocht, maar het was genoeg om deze beauty aan te schaffen. Heerlijk om op zo’n manier aan nieuwe spullen te komen. Het ruimt op en geeft je iets moois terug. Nu nog een plekje voor onze nieuwe lamp vinden. Ik vind hem overal leuk staan (slaapkamer, werkkamer, woonkamer, maakt niet uit waar) dus hij zal een hoop door het huis gaan rouleren.


 

De tafellamp Note van HouseDoctor is er ook in het groen. Lastig kiezen als je van allebei houdt want ze zijn beiden super mooi en tijdloos qua design. Gezien ons huidige interieur en de prijs van de lamp, speel ik op safe en ben ik voor de grijze gegaan. Dor de semi-transparante kap staat een draadgloeilamp het mooist. Het geeft meteen een luxegevoel. Ik kocht de lamp bij LivvLifestyle.

Foto’s via Housedoctordk en bij ons thuis