Humdakin

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb een gruwelijke hekel aan het huishouden doen. Afwassen, vaatwasser uitruimen, stofzuigen, was sorteren, badkamer soppen… praat me er niet over. Ik doe het allemaal wel en als alle klusjes zijn gedaan dan voel ik me kiplekker – een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd – maar dan kijk ik alweer tegen de volgende keer op.

Ik moest dus even slikken toen ik van het Deense Humdakin een schoonmaakpakket kreeg toegestuurd met als achterliggende gedachte dat het huishouden best leuk kan zijn. Ja hoor, nog even. Dat was het eerste wat ik dacht. Maar ik laat me niet kennen dus hupsakee ik het pakket opengemaakt en alvast wat kiekjes voor IG geschoten en terwijl ik zo bezig was werd ik steeds enthousiaster. Er zat namelijk een mega cute plumeau in waar ik meteen mee aan de slag ging. Ik zag het stof zo verdwijnen in de zachte draden en het was nog leuk om te doen ook.

Snel verder met de rest uitpakken. Wasmiddel, handzeep en een lekkere handlotion om mezelf na afloop mee te verwennen. Maar ook theedoeken in de kleur Latte. Waanzinnig mooi! Als ik voortaan deze was mag vouwen dan klaag ik meteen een stuk minder. Waar kwam toch dat onbegrip voor huishoudelijke klusjes vandaan? Het staat nog steeds niet bovenaan mijn wishlist maar door Humdakin ben ik het serieus leuker gaan vinden. De producten ruiken lekker en staan prachtig in de keuken. Humdakin, bedankt voor het doen verminderen van mijn schoonmaak-fobie!

23 mei 2019 | Foto’s M.E