Gaan we weer… Ik heb er al vaker over geschreven maar ik kan er niet op uitgekeken raken. En aangezien dit mijn blog is, mag ik schrijven waarover ik wil. 😉 Weer een Ibiza huis dus!

Waarom ben ik steeds weer gefascineerd door die huizen met hun witte basis, houten details en hippie-kleurtjes? Ik denk dat het komt doordat het me een onbezorgd gevoel geeft. Bali en Marokko in Spanje. Dat klinkt voor mij als het paradijs. Ooit hadden we het plan om er te gaan wonen maar ik kon niet zonder mijn familie, dus zijn we in Nederland gebleven. Soms heb ik daar weleens spijt van, want hoe gaaf zou het zijn geweest om zo’n Spaans-Ibiza huis met buitenplek te hebben?

Ik denk dat het al snel gewoontjes zou zijn geworden, om eerlijk te zijn. En dat we onze familie met de dag meer zouden zijn gaan missen. Je zit toch een eind bij je vertrouwde plek vandaan. Voor sommige mensen klinkt dat ideaal, maar wij konden er echt geen afstand van doen. Fantaseren is in dit geval beter. Lekker veel plaatjes kijken en zoveel mogelijk proberen het sfeertje toe te passen in ons eigen huis om toch een beetje dat gevoel te krijgen. We zijn in Bali, Marokko en Spanje geweest. De witte basis is er. Nu nog dat beetje kleur durven toepassen.

Mijn favoriete Ibiza-huizen uit de vtwonen en LindaWonen:

 

Foto’s via vtwonen en Lindawonen